Alla inlägg den 4 januari 2008

Av doris mikko - 4 januari 2008 15:07

jaha..då var helgerna över....allt har flytit ihop, som en enda lååång helg, rörigt. Nog för att denna julen var en av dom bästa inutid..någotsånär organiserat kaos,men en bra jul. Nyåret gick som ,nästan en helt vanlig helg. Hade mat (fläskfilé i senapsgrädde) a´la Sam-gott! Robin o Cecilia var enda gästerna, förutom vi som bor här, 4 vuxna o 3 barn. Cecilia är ny i gänget, så hon fick en beundrare som var som ett plåster....hehee. tilda heter hon föresten.

Har varit o jobbat onsdag fm. Vi startade ett nytt projekt så jag var tvungen, hade sökt ledigt annars. Vi samlade ihop smutsiga overaller runt om på LKAB, körde dom till ett av manskapshusen, jag var den som kunde vägen. Tor-fre var jag ledig iaf.

Ser att alla plokkare börjar komma i vanliga rutiner, en efter en, jag har några dagar kvar dit. Gänget här åker hem 8 jan, med 2-tåget. Det blir nog tyst som igraven första dagarna, sen vänjer man sig. Dom börjar nog oxo längta hem till eget.

-Jag har börjat längta till MAJ! Speciellt till den 14, för då far vi till Alanya, Hotell Belle i hela 2 VECKOR!! Långt borta hemifrån, kan man totalt koppla av, man liksom glömmer alla bekymmer o vardags tristessen (det gör jag även i skogen o speciellt i fjällen, när man är borta 4-5 nätter).

Har provat symaskinen(en av dem) funkar utmärkt, "lagade" mina täckisar igår, satte resår i sidorna(!) o sydde i ett blixtlås i en ny flece tröja, som inte hade nå blixtlås.

Vad mer...jo..försöker få minstingen med sambo o djur, att flytta till stan...verkar inte heeelt omöjligt mer..hoppas-hoppas..fast klart IKEA blir svårare att besöka..o andra sidan spar man pengarna istället.

Just ja, höll på o glömma att vi har en hund att hämta hem, måste nog göra det nästa helg. Hoppas byborna håller sig hemma då.

Nu ska jag gå o göra ingenting, gänget är ute på promenad just nu.

NYÅRSLÖFTET: att aktivt söka annat boende, med bättre utrymme ex KÖK! Har redan anmält intresse hos nån privat fast.ägare I denna lilla lägh. får man hybrider om man är fler än 2 per. Enda som är skitbra är 2 tossin. Nå hejsvejsilingonskogen!

Ovido - Quiz & Flashcards