Alla inlägg den 5 januari 2009

Av doris mikko - 5 januari 2009 20:19

du tog mina gäster ifrån mig, och sen har du mage att behålla dem många extra timmar! Fy på dig, SJ!

-Jaha..nu är det tomt och tyst här. Dom for med 13.50 tåget, men redan i Boden var det förseningar pga det ankommande tåget från Luleå! Vet ej hur mycket. Jag förstår inte VAD som gör att det så ofta blir förseningar.

I 10 dagar har jag fått umgås med S-länningarna, ibland väldigt intensivt och hörbart. De större flickorna har blivit mycket fridfulla nu, den lilla har istället tagit rollen som den hörbara! Hoppas dom inte blir sjuka på tåget, som hela släkten verkar vara just nu!

Nåja, nu klarar man sig ett tag, dock längst till K-festivalen!

Jag har dammat av lägenheten och plockat ner julen nu, tur att man ska flytta om några veckor, för då behöver man inte skura och torka av nå´t, för det måste man ju göra se´n! Har redan en svart "slänga" sopsäck i bruk, dom ska bli många snart! Måste passa på och tacka Tekniska Verken för dom humana öppet tiderna på sopstationen (till 18.00 varje dag) Tack tack! Då kan jag köra dit i skytteltrafik, eller iaf efter jobbet varje dag om jag vill.

Nu är det precis som vanligt, mannen kollar kan ni gissa vad? Inte? Jo- TV, Sport till på köpet! Och jag har inget att göra...sitter här en stund, is inte börja  rensa ikväll, fast lusten finns.

God Trettondags Afton!

Ovido - Quiz & Flashcards