Alla inlägg den 11 mars 2008

Av doris mikko - 11 mars 2008 20:23

Jaaha, det var ett tag sen jag orkade skriva nå´t. Läser allas bloggar-sen är orken förbi (släktdrag?)

Har iaf varit o sytt ikväll, måste få arken färdig nästa helg. Klippte ut allt på söndag. Hadde mer ork idag, för jag var på LKAB på em. gjorde ett lite tungt o lite tempo jobb, jag inbillar att man får ork av hårt jobb (eller gympa pass o dyl),när pulsen fått jobba mer.

Förra helgen, fredag-lördag, hade jag lilleman här. Vi gick på stan den soliga lördagen, köpte 2 plastspadar, modell större, hade plan på att besöka Järnvägsparken o snöskulpturerna, samt gräva i snön. men  vi hamnade på Möbelhuset o MIO....några som ville kolla på soffor...sen var det dags att köra hem honom.

Så kan det gå! Nåja, vi har ju hela livet på oss o gräva grottor i snön.


Som någon annan skrev, så verkar intresset av bloggskrivning avta...var håller ni alla hus istället...Vah? Så surran o jag kan börja härma er igen.

Undra om detta är första bloggen med min nya plattskärm..? Nu kan jag ligga med armbågarna på skrivbordet o benen behöver inte domna!

-Påsken-påsken..vad ska man hitta på då? 4 hela lediga dagar, dubbelt så långt som en helg! Byn...eller....äh, vi ser.

Nästa vecka borde jag få mina klasögon! Spännande! Inte så ofta mitt liv är spännande! Jo, väntar att få se bilder från Fjällen, det är ju spännande!

Borde börja borsta o tandtråda tänder, olja ögonen,smörja händerna...det var mycket, undra på att man inte ids lägga sig! o inte tala om o duscha! ännu värre, med smörjning-oljning o gud vet vad!

Nä nu MÅSTE jag dra!


Ovido - Quiz & Flashcards