Alla inlägg under februari 2010

Av doris mikko - 28 februari 2010 19:36

Jag trodde jag skulle skriva ofta ofta..men det blir inte av! På kvällarna ids jag inte öppna datorn, dels är den ganska seg och så orkar jag helt enkelt inte. Jag är inne i den intensiva vinter perioden med mycket syjobb just nu. Kul är det, jobbigt är det också men bäst är känslan av att jobba med sitt EGET, sitta och filosofera i min EGEN lokal, sy så länge jag vill, lämna allt huller om buller på golvet om jag så vill....ja, känslan..

Jag har inte gjort så mycket annat än jobbat, dag och kväll. Jo, förra helgen hade jag dag o natt gäster och jag fick sova med 10 månaders killen! 4 åringen sov med 10 mån. killens mamma och 4 åringens mamma och lillebror sov hemma...papporna hade Lan-helg...verkar det snurrigt. Nå, det känndes iaf väldigt tomt på söndagskvällen när jag kört hem alla.

Min bil har jag inte använt på snart 2 veckor, batteriet...ska kanske få ett av mannen, tror han är less på att jag alltid har hans lilla bil...jag  längtar efter min Moccafärgade biiil!

 Nu:

 

 

 

Äntligen nå´n som hela tiden kliar mig på huvudet!

 

  

Min nyklippta nacke, som jag var (är) supernöjd med, en duktig frissa som fick form på mitt huvud (Bangs)

   

Så här satt 10 mån och 4 åringen helgen hos mig, lungt och fridfullt....

eller, jag hann precis fota innan dom var borta!

 

...borta..hohooo  

  

En sväng på marknaden har vi också gjort..en snabb sväng..sen upp i snöhögen.

   

Åter till helgen hos mig, lillkillen får gåträning....sen mitt paradis

   

här sitter jag och fantiserar om de stoora pengarna, de stoora planerna

    

min affich som jag har på MIN vägg som jag gillar (bilden alltså och texten)

Av doris mikko - 2 februari 2010 19:11

 
I´m back! 

Det är roligare att läsa andras bloggar, än att själv skriva. Men har man en blogg så har man...

Idag har jag en ledig kväll, inget syyende (har ju lite små jobb i lokalen o stor jobb på G..mäh..)

-Jag har kommit av mig i skrivandet...eh...hmm..jo, jag var hem till byn i helgen med äldsta pojkbarnbarnet (kan inte kalla honom lilleman nå mer) Det var kallt ute men varmt inne. Var många timmar hos syster, åt och drack och datade och pratade. Gammelfolket verkade trivas med livet, som vanligt.

Min bil har blivit sårad, den har förstått att den ska krossas om några veckor, när den nya dyker upp (GAAAH, det lät tragiskt och hemskt!)

Den har inte ställt till med problem, bara funkat på fast jag inte vårdar den så noga. Men nu, nu hämnas den. På  väg hem på söndag, så känndes den lite seg och hoppig (kylan, tänkte jag) jag stannade och kollade, men näädå, inge punka iaf, körde vidare nå´n kilometer, seegt och hoppigt och GUPPIGT,stannade igen, jo då, nu var det rejäl punka med söndertrasat däck, ohmygadd tänkte jag, jag har ju tänkt och tänkt köpa domkraft men inte gjort det......vad gör jag och grabben har jag i bilen...hjääälp!

Ringde min syster, som jag vet fixar sånt här! Hon kom,hon tog fram domkraften, hon fixade,på nolltid! Vilken tur jag har att just HON är min syster! Jag är evigt tacksam! Hon ska få god mat på restaurang när vi ses!   

-Lite bilder har jag hunnit knäppa...hm. såg när jag laddade in dom, att motiven inte var såå många, typ tre...

 

ääntligen får lilleman spela riktigt dataspel med stora kusinen, såna som stora pojkarna spelar! 

 

  när jag o min syster vill prata ifred, sätter vi durace...öh,pojken menar jag, på denna maskin. 

tv och  söndagsgodis stående på stolen precis under lampan....   oj! bollkalle dök upp! han gillade nyårsballongerna,  

stolt Malte: det här är min egen storebror! jag får ligga nära, nära min storebror! (har börjat misstänka att dom har samma pappa o mamma)

Ovido - Quiz & Flashcards